Hé hallo mooie vrouw.

Ik ben Arina Kuijpers.
Scrum Coach voor ambitieuze
vrouwelijke ondernemers.

Hé hallo mooie vrouw.

Ik ben Arina Kuijpers. Scrum Coach voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Ik help jou te groeien naar meer focus, succes en plezier met een:

Planning die perfect bij jou past.

Uniek aanbod passend bij jouw talenten en ambities.

Mindset die jou helpt stralend ambitieus te ondernemen.

Waarschijnlijk vraag jij je als drukke ambitieuze ondernemer af “Hoe dan?!”

Mijn antwoord is net zo simpel als effectief:

“Met Scrum!”

Scrum biedt een briljante cyclus van plan-, reflectie- en actiemomenten.

In deze eenvoudige cyclus zet je jouw talenten, expertise, ideeën, kennis, kunde en inzichten om in concrete doelen en acties. Dit alles breng je samen in een realistische planning die bij jou past.

Deze planning maakt ‘alles wat er al is’ inzichtelijk en maakt uitvoeren veel gemakkelijker. Hierdoor leiden jouw acties ook echt tot de gewenste groei en resultaat.

Naast het werk met jouw klanten creëer je met Scrum bovendien meer tijd om aanbod en strategie door te ontwikkelen of te vernieuwen. En om met focus bezig te zijn met marketing, sales en online zichtbaarheid.

Scrum biedt een structuur waarbinnen alle ruimte aanwezig is om het je helemaal eigen en persoonlijk te maken. Zodat het perfect bij jou en jouw business past. Hierdoor wordt plannen niet alleen leuk, maar vooral moeiteloos!

Wil jij ontdekken hoe Scrum jou kan helpen om realistisch en met plezier te plannen en te groeien met jouw business?

Ik bied je diverse manieren om te starten met Scrum:

Level up sessies

Eenmalig of als recurring sessie.

Voor verdieping en versnelling van jouw female expert business.​

Female Expert Community

Membership.

Voor vrouwelijke ondernemers die met structuur, verdieping
en support hun expert positie willen verstevigen.

Al het andere is op dit moment maatwerk of in transformatie

Want ik en mijn business staan nooit stil! 

De 1 op 1 coaching voor female experts, masterclasses en trainingen voor ondernemers (en hun klanten), en Scrum coaching en trainingen voor teams en bedrijven.

Plan een gratis Level Up check en we kijken samen hoe ik jou / jullie kan ondersteunen.

13_comp_20200910-DSC08814_vierkant

Kennismaken met Scrum

Online mini training
Scrum voor ondernemers

Ben je nieuwsgierig geworden, maar overheerst de gedachte “Scrum wat?”

In deze gratis mini training leg ik je uit hoe tof ondernemen met Scrum is.

Ik geef je de eerste eenvoudige stappen om met Scrum meer overzicht en inzicht te creëren voor je business. Je kunt direct aan de slag!

Deze training is in de maak en binnenkort beschikbaar.

Starten met Scrum

Online training
Ondernemen met structuur, overzicht en inzicht

Heb je interesse om Scrum toe te passen in je onderneming? In deze training leer ik jou alles wat je nodig hebt om zelfstandig te starten met Scrum.

In vier modules met in totaal 26 korte video’s ontvang je de stappen voor de Scrum structuur, de Scrum plan cyclus en de basics van plannen met Scrum in de digitale tool Trello. Ik leer je ook de verschillende ondernemersrollen geïnspireerd op Scrum, wat deze betekenen voor jou als ondernemer en hoe je ze kunt inzetten in je bedrijf.

A04a_480x720
09_comp_20200910-DSC08893

Plannen met Scrum

Online training met support
Een planning die perfect bij jou past, in Trello

Een planning die perfect past bij jouw situatie, je bedrijf, je leven, je ambities, je gewoontes en zelfs je gekkigheden. Een planning waarin al jouw acties en ideeën een eigen plek hebben, die je doorlopend overzicht biedt en met jou meebeweegt wanneer omstandigheden dat vragen.

In tien modules met in totaal 30 beknopte video’s neem ik je stap voor stap mee in deze geweldige digitale tool. Ik leg je uit hoe het werkt en door middel van praktische opdrachten richt je zelf jouw planning overzichtelijk in.

Deze training is inclusief 3 maanden online support in een Training Community en een maandelijkse Q&A groepssessies in Zoom

Ondernemen met Scrum

Membership
Dream it, Plan it and Get it done Scrum Community

Deze interactieve Community is dé plek als je met structuur en accountability jouw business wil laten groeien. In verbinding met gelijkgestemde ambitieuze vrouwelijke ondernemers in een besloten groep met alle ruimte voor samen delen en leren. Met elkaar zetten we jouw waarde en strategie om in concrete doelen en acties.

Je leert ondernemen met een realistische planning die bij jou past en die zorgt voor meer effectiviteit en zelfs plezier in het plannen! Als Scrum Coach begeleid ik de vaste groepssessies en leer ik je ondernemen en plannen volgens de Scrum methode.

DSC02635 -2
02_comp_20200910-DSC08828_vierkant

Resultaat met Scrum

Coach traject
Dream it, Plan it and Get it done Intensive

Sta jij op het punt om een grote stap te gaan maken in je business en wil je all of the above om die stap te kunnen maken met focus en plezier?

In dit coach traject zetten we jouw toffe ambities en dromen moeiteloos om in actie en resultaat binnen een realistische planning. Dit traject is voor jou als je bijvoorbeeld heel gericht nieuw aanbod wil uitwerken, je business re-branden, je aanbod transformeren, of jezelf verder wil ontwikkelen in je ondernemersrol. We schrappen ‘wat hoort’ en we gaan helemaal doen wat voor jou goed voelt en werkt.

Als wij gaan samenwerken.

Creëren we een planning die perfect bij jou past, een uniek aanbod passend bij jouw talenten en ambities plus een mindset om stralend ambitieus te ondernemen.

Planning

Een planning die perfect past bij jouw situatie, je bedrijf, je leven, je ambities, je gewoontes en zelfs je gekkigheden. Een planning waarin al jouw acties en ideeën een eigen plek hebben, die je doorlopend overzicht biedt en met jou meebeweegt wanneer omstandigheden dat vragen.

Aanbod

Een uniek aanbod passend bij jou talenten en ambities, zodat jij met plezier en vanuit flow kan ondernemen. Door te schrappen ‘wat hoort’ en meer te doen wat voor jou goed voelt dicht bij jezelf, creëer je de grootste waarde voor je business en klanten.

Mindset

Een mindset die jou helpt om stralend ambitieus te ondernemen. Zodat jij zichtbaar durft te zijn met je kennis, kunde en talent, en anderen jou voortaan zien als de expert in jouw vakgebied. Je biedt moeiteloos waardevolle content en interessant aanbod, trekt hiermee je perfecte klanten aan en behaalt een fantastische omzet.

Of heb je vragen?

Plan dan een gratis Level Up check.

Jouw groei als female expert en het verstevigen van je expert positie, is een proces dat bestaat uit vele lagen, stappen, keuzes en acties. Je verliest hierin snel het overzicht.

Tijdens de Level Up check, een gratis en vrijblijvend online gesprek van 30 minuten, onderzoeken we samen vanuit jouw huidige positionering en aanbod welke acties er passen bij jouw Level Up.

Je ontvangt een aantal tips van mij hoe je hiermee kan starten en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen bij jouw Level Up.

Arina Kuijpers | Female Expert Coach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches