Hé hallo mooie female expert !

Bedankt voor jouw aanmelding.

In je mail vind je een bevestiging van je inschrijving, mét daarin een fijne reminder ❤️

Om je te informeren en inspireren over de inhoud van de ‘Pak leiderschap als Female Expert’ masterclasses, zul je nog een aantal mails van mij ontvangen. Onder andere met informatie over de rest van de gratis activiteiten die ik in maart voor jou organiseer.

Ook na de masterclasses inspireer ik je graag met waardevolle content en informatie over mijn aanbod. Je zal op onregelmatige basis – omdat je inspiratie en flow niet kan inplannen – mails van mij blijven ontvangen. Heb je hier geen interesse in, schrijf je dan gerust na afloop van de masterclasses uit. Dat kan heel eenvoudig door te klikken op de afmeld link onderaan elke mail.

Tot 9 en 10 maart!

Liefs Arina
Deze masterclass vindt plaats in de Plan it & Get it done Community

In deze gratis community vind je tips, masterclasses, workshops en inspiratie om met structuur, planning en business selfcare je ambities waar te maken.

Niet zoals ‘het hoort’ of zoals ‘de rest’ het doet, maar op een manier die past bij jou en jouw business.

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die willen leren en groeien vanuit verbinding. Vrouwen die open staan voor nieuwe inzichten om te ondernemen op de manier die perfect bij ze past en die bereid zijn te schrappen ‘wat hoort’ om helemaal te gaan voor wat écht goed voelt.
Arina Kuijpers | Female Expert Coach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches