Hallo mooie ambitieuze vrouw

Jij staat nu op de guest list voor de kwartaal 4 Planner Party op de door jou gekozen datum.

In je mail vind je een bevestiging van mij.

Om je te informeren over de praktische details van deze workshop zul je nog een aantal nieuwsbrieven van mij ontvangen.

Ik hou mijn deelnemers graag op de hoogte van mijn business avonturen en toekomstige aanbod. Daarom zal je na de workshop op onregelmatige basis – omdat ik je liever lastig val met waarde, dan vasthoud aan een vast ritme – nieuwsbrieven van mij ontvangen.

Heb je hier geen interesse in, schrijf je dan gerust na afloop van de doelenworkshop uit. Dat kan heel eenvoudig door te klikken op de afmeld link onderaan elke nieuwsbrief.

Tot snel mooie vrouw!

Liefs Arina

Gouden agenda tip!

Plan aansluitend op de Planner Party ruimte in je agenda om verder te werken aan je planning. Tijdens de Party komen we samen heel ver met jouw kwartaal 4 planning, maar om hem écht perfect bij jou te laten passen heeft je planning nog wat extra aandacht en liefde van jouw nodig. Grote kans dat je na de Planner Party enorm zin hebt om direct met je doelen en acties te starten! Ik hoor vaak dat deelnemers zich na een sessie enorm geïnspireerd voelen. Het zou jammer zijn om die energie te laten vervliegen!

Bonus tip:
Wordt lid van de gratis community voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn om ongeremd ambitieus te zijn

Deze community is er voor jou om je te laten motiveren en inspireren om ongeremd ambitieus te zijn en te ondernemen met een planning en aanbod die perfect bij je passen.

Stralend ambitieus ondernemen
Door in je onderneming elke dag te kiezen voor doing what you do best and love doing. Door mee te bewegen met mindfucks en blokkades en vernieuwing en transformatie te omarmen.

Succesvol ondernemen
Moeiteloos en met plezier je ambities en talent omzetten in actie en resultaat. Zonder never ending energie verlagende to-do lijsten en ouderwets hard werken. Met een planning die perfect bij je past.