Hallo mooie ambitieuze vrouw

Jij staat nu op de guest list voor de 2022 Kwartaal 2 Planner Party op de door jou gekozen datum.

In je mail vind je een bevestiging van mij.

Om je te informeren over de praktische details van deze workshop zul je nog een aantal nieuwsbrieven van mij ontvangen.

Ik hou mijn deelnemers graag op de hoogte van mijn business avonturen en toekomstige aanbod. Daarom zal je na de workshop op onregelmatige basis – omdat ik je liever lastig val met waarde, dan vasthoud aan een vast ritme – nieuwsbrieven van mij ontvangen.

Heb je hier geen interesse in, schrijf je dan gerust na afloop van de doelenworkshop uit. Dat kan heel eenvoudig door te klikken op de afmeld link onderaan elke nieuwsbrief.

Tot snel mooie vrouw!

Liefs Arina

Gouden agenda tip!

Plan aansluitend op de Planner Party ruimte in je agenda 

1. om verder te werken aan je planning. Tijdens de Party komen we samen heel ver met jouw planning, maar om hem écht perfect bij jou te laten passen heeft je planning nog wat extra aandacht en liefde van jouw nodig.

2. Grote kans dat je na de Planner Party enorm zin hebt om direct met je doelen en acties te starten. Ik hoor vaak dat deelnemers zich na een sessie enorm geïnspireerd voelen. Het zou jammer zijn om die energie te laten vervliegen!

Wordt lid van mijn gratis ‘Plan it & Get it done’ Community voor ambitieuze vrouwelijk ondernemers

In deze gratis community vind je tips, masterclasses, workshops en inspiratie om met structuur, planning en business selfcare je ambities waar te maken.

Niet zoals ‘het hoort’ of zoals ‘de rest’ het doet, maar op een manier die past bij jou en jouw business.

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die willen leren en groeien vanuit verbinding. Vrouwen die open staan voor nieuwe inzichten om te ondernemen op de manier die perfect bij ze past en die bereid zijn te schrappen ‘wat hoort’ om helemaal te gaan voor wat écht goed voelt.
Arina Kuijpers | Female Expert Coach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches