#linkinbio

De deuren van de Female Expert Community gaan in december weer op!

Start in januari

Creëer meer succes, joy en impact door leiderschap te pakken met jouw talent en unieke waarde.

De Female Expert Community biedt jou de tools en teachings in een open, liefdevolle en veilige groep met prachtige gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers om te groeien als female expert en jouw expert positie te verstevigen.

Met wekelijkse sessies, een community en academy.

Wordt lid van De Level Up Club

De gratis community met inspiratie en uitdaging voor (future) Female Expert om leiderschap te pakken op jouw Level Up. Met tips, inspiratie, interviews, masterclasses, inzichten om op te kauwen en een lucifer om je vuur aan te steken (also known as een schop onder je billen)

De Female Expert - Level Up Podcast

Alles wat je zoekt, én alles waarvan je niet wist dat jij dit nodig had, om als Female Expert door te groeien naar the next level. Met real up & down shit, interviews met inspirerende female experts en input voor jouw level up.

Meer lezen over mijn aanbod?

Op mijn website vind je mijn actuele aanbod, bestaande uit losse Level Up sessies, online trainingen en de Female Expert Community.

Wil je een aanbod op maat, stuur me dan een mail op scrum@arinakuijpers.nl

Plan een Level Up check.

In dit gratis en vrijblijvend online gesprek van 30 minuten, onderzoeken we samen vanuit jouw huidige positionering en aanbod welke acties er passen bij jouw Level Up.

Arina Kuijpers | Female Expert Coach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches