Level Up traject - Arina Kuijpers Coaching

Deze pagina is helaas nog niet af...

... maar dit aanbod wel

Heb je interesse in het Level Up half jaar traject waarin we samen op een persoonlijke en realistische wijze duurzaam resultaat creëren voor jouw Biggest Business Dream?

Door te bouwen aan de fundering van jouw business en aan een krachtige basis in jouzelf, zodat je de stevigheid ervaart die je nodig hebt om krachtig op te stijgen.

Dit traject start met een Strategie Sessie, je ontvangt maandelijkse coachs calls en 24/5 Voxer support. Je krijgt toegang tot mijn Academy en drie verdiepende thema sessies. Daarnaast heb je wekelijks de mogelijkheid om een uitgewerkt aanbod, strategie of je planning met mij te delen, en voorzie ik jou van input en feedback. Daarnaast zet ik de weekstart en review in  om inhoudelijk met jou in verbinding te blijven. 

Wil je samen opstijgen, plan dan een online kennismaking in mijn digitale agenda, dan vertel ik je  tijdens onze afspraak alles over het Level Up half jaar traject.

Arina Kuijpers Coaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders