Een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past.

Starten met Scrum online training

Een business met structuur, overzicht en inzicht, die perfect bij jou past.

Starten met Scrum online training

Ondernemen op de manier die perfect bij jou past:

Niet zoals het hoort, maar zoals het voor jou goed voelt!

Niet langer verzuipen in de veelheid van je dromen, ambities, ideeën en de 1.001 mogelijkheden en business strategieën voor groei.

Maar ondernemen met structuur, logische stappen, inzicht, overzicht en (planning)tools die groei realiseren!

Deze manier van ondernemen biedt jou:

  • De structuur met dagelijkse stevigheid en inzichten om te groeien op de manier die perfect bij jou past.
  • Een eenvoudige cyclus van logische stappen, die zorgt dat jij je altijd met plezier blijft ontwikkelen.
  • Inzicht in hoe jij jouw ambities, dromen en ideeën met de inzet van een realistische planning kan waarmaken, zodat jij kan stralen als ondernemer en expert.
  • De (planning)tools en het doorlopend overzicht, zodat je elke dag weet wat jij te doen hebt, waar je staat en waar jij je voor inzet.

Wil jij ook een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past?

Scrum biedt jou de dagelijkse basisstructuur van stevigheid en inzichten om te groeien op de manier die bij jou past.

Je volgt deze training helemaal in jouw eigen tijd en tempo, en hebt 3 maanden toegang tot de modules.

Op een simpele en effectieve manier ondernemen met
Scrum voor ondernemers

Scrum biedt een briljante cyclus van plan-, reflectie- en actiemomenten. In deze eenvoudige cyclus zet je jouw talenten, expertise, ideeën, kennis, kunde en inzichten om in concrete doelen en acties. Dit alles breng je samen in een realistische planning die bij jou past.

Scrum(planning) maakt ‘alles wat er al is’ inzichtelijk en maakt uitvoeren veel gemakkelijker. Hierdoor leiden jouw acties daadwerkelijk tot de gewenste groei en resultaten.

De online training ‘Een business met structuur, overzicht en inzicht, die perfect bij jou past’ biedt jou de informatie en stappen om zelfstandig te starten met Scrum(planning).
Een ‘mannentool’ getransformeerd naar een krachtige structuur met alle ruimte om vanuit jouw vrouwelijke energie en je hart te ondernemen.
Scrum vindt haar oorsprong in de ICT wereld en is ontworpen als een ontwikkelmethode voor software.

De basis van Scrum is gebouwd op de theorie dat je waardevolle informatie haalt uit eerdere ervaringen en dat een herhalende cyclus – waarin je elke sprint een stukje meerwaarde creëert voor je onderneming – zorgt voor voorspelbaarheid en optimalisatie van je project. Scrum werkt met multidisciplinaire teams waarin teamleden op gelijkwaardig niveau met elkaar samenwerken.

Dat klinkt heel complex, maar bij Scrum voor ondernemers vind je op eenvoudige wijze deze basis als rode lijn overal in terug. Begrijpelijk en direct toepasbaar!

Zowel in de ICT wereld als in het proces van doelen stellen, plannen en onze geplande acties uitvoeren, overheerst mannelijke energie.

Niks mis mee, iedereen bestaat uit mannelijke en vrouwelijke energie. Je hebt beide nodig en de energieën vullen elkaar aan.

Veel vrouwelijke ondernemers belanden echter in de bekende valkuil van het primair volgen van hun mannelijke energie in het ondernemen. Voor velen van ons schuurt dat vroeg of laat. Te veel mannelijke energie in onszelf en in onze business maakt dat we vooral beslissingen nemen vanuit ons hoofd en te weinig vanuit ons hart en onze intuïtie.

Als we te lang ondernemen vanuit mannelijke energie, krijgt onze vrouwelijke energie geen ruimte en lopen we het risico om onszelf te verliezen. We zijn heel druk met ‘wat hoort’ en raken uit verbinding met wat juist voelt, met waar ons hart naar verlangt en wat onze intuïtie ons wil zeggen.

Met Scrum voor Ondernemers heb ik een unieke methode en visie ontwikkeld op succesvol ondernemen. Met een mooie balans tussen mannelijke ‘doen’ energie en vrouwelijke ‘voel’ energie. Hiermee heb ik de afgelopen jaren tientallen vrouwelijke ondernemers mogen coachen naar meer focus, succes en plezier!

Wil jij ook een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past?

Deze training biedt jou Scrum speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, in blokken van 4 weken met logische stappen die zorgen dat jij je altijd met plezier blijft ontwikkelen.

Je volgt deze training helemaal in jouw eigen tijd en tempo, en hebt 3 maanden toegang tot de modules.

Hé hallo mooie vrouw, ik ben Arina Kuijpers.

Met de inkt van mijn diploma net droog stapte ik naïef en vol dromen het ondernemerschap in. Ik leerde vallen en opstaan, hoog vliegen en veilig landen, en groeide van meisje naar business vrouw met inmiddels ruim 13 jaar ervaring als ondernemer.

Ik ben business coach voor vrouwelijke ondernemers die zich in hun bedrijf laten afremmen door een gebrek aan focus, waardoor frustratie en afleidingen het realiseren van hun doelen in de weg staat.

Met de project management methode Scrum als mijn partner in crime heb ik een unieke methode en visie op succesvol ondernemen ontwikkeld.

Hiermee heb ik de afgelopen jaren tientallen vrouwelijke ondernemers mogen coachen naar meer focus, succes en plezier!

Samen met mijn klanten creëren we een planning die perfect bij ze past, een aanbod waarin ze hun ambities tot in hun tenen voelen en een mindset die hen helpt stralend ambitieus te ondernemen.

13_comp_20200910-DSC08814_vierkant
Ik coach, inspireer en support jou graag op het gebied van:

Een planning die perfect past bij jouw situatie, je bedrijf, je leven, je ambities, je gewoontes en zelfs je gekkigheden. Een planning waarin al jouw acties en ideeën een eigen plek hebben, die jou doorlopend overzicht biedt en die met jou meebeweegt wanneer omstandigheden dat vragen.

Een aanbod waarin jij je ambities en missie tot in je tenen voelt, zodat jij geïnspireerd met plezier en vanuit flow kan ondernemen. Door te schrappen ‘wat hoort’ en meer te doen wat voor jou goed voelt, kan de handrem eraf, zodat je vol vertrouwen en met lef geweldige stappen kunt zetten.

Een mindset die jou helpt stralend ambitieus te ondernemen. Je durft moeiteloos zichtbaar te zijn met je kennis en kunde, zodat jij gezien wordt als een expert in jouw vak. Met deze mindset creëer jij doorlopend waardevolle content en een aanbod voor de tofste klanten, die met alleen met jou willen werken.

Wil jij ook een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past?

Leer met Scrum hoe jij jouw ambities, dromen en ideeën met de inzet van een realistische planning kan waarmaken, zodat jij kan stralen als ondernemer en expert.

Je volgt deze training helemaal in jouw eigen tijd en tempo, en hebt 3 maanden toegang tot de modules.

Deze online training is niks voor jou als je:

07_comp_20200910-DSC08823
13_comp_20200910-DSC08814_vierkant

Deze online training is helemaal passend voor jou als jij:

Een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past.

Een online training met alle informatie, stappen en inzichten die Scrum jou biedt om te ondernemen op de manier die perfect bij jou past.
Je volgt deze training helemaal in jouw eigen tijd en tempo.

Je ontvangt:

8 modules, met 27 video's met een totale kijktijd van dik 2 uur.

Alle informatie en stappen om zelfstandig te starten met Scrum(planning).

3 maanden toegang tot deze online training in de Online Academy van Arina Kuijpers Coaching.

De online training bestaat uit 8 modules

Waarin je kennismaakt met de 4 elementen van Scrum voor ondernemers; de Scrum structuur, de Scrum cyclus, de Scrum ondernemersrollen en de Scrum planning.

De Scrum structuur

Deze bestaat onder andere uit de dagstart en het incrementeel werken. Een basis die jou dagelijkse stevigheid en inzichten biedt om te groeien op de manier die perfect bij jou past.

De eenvoudige en briljante Scrum cyclus.

Scrum speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, in blokken van 4 weken met logische stappen die zorgen dat jij je altijd met plezier blijft ontwikkelen.

Alles over jouw ondernemersrollen in Scrum.

Blijf je hangen in je dromen en kom je niet tot uitvoering, is je planning onrealistisch waardoor je gedemotiveerd raakt of lukt het niet je expertise stevig neer te zetten? Met de uitgebreide toelichting op de ondernemersrollen in Scrum, en een overzicht met de werkzaamheden en verantwoordelijkheden per rol, krijg je inzicht in jouw blokkades en leer je deze te aan te pakken.

Basis van Scrum planning in Trello.

De basis om jouw eigen realistische planning te creëren die perfect bij jou past. Zodat je elke dag weet wat jij te doen hebt, waar je staat en waar jij je voor inzet. Met uitleg hoe je jouw Scrum planning opzet en uitwerkt, inclusief de basics in Trello.

Wil jij ook een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past?

Niet langer verzuipen in de veelheid van je dromen, ambities, ideeën en de 1.001 mogelijkheden en business strategieën voor groei. Maar ondernemen met structuur, logische stappen, inzicht, overzicht en (planning)tools om die groei realiseren!

Je volgt deze training helemaal in jouw eigen tijd en tempo, en hebt 3 maanden toegang tot de modules.

Ondernemen is geen beweging van buiten naar binnen:

  • Met strategieën gebaseerd op cijfers.
  • En je status van succes gekoppeld aan de bevestiging van buitenaf.
  • Met steeds weer een nieuwe opleiding om beter te worden in wat je doet, want alleen dan levert het meer succes op.

Nee, ondernemen is een beweging van binnen naar buiten:

  • Jouw talent, expertise, ideeën, kennis, kunde en inzichten als basis voor de waarde die jij jouw klanten biedt.
  • Weten dat de grootste waarde bestaat uit jouw natuurlijke talenten en kracht. De dingen die voor jou moeiteloos en normaal zijn, maar waar een ander ontzettend naar verlangt om te leren.
  • Werkelijke verbinding en verdieping met jouw klanten aangaan.

Scrum biedt jou de structuur, het overzicht en de inzichten om van binnen naar buiten te ondernemen.

Alles wat Scrum jou biedt, nodigt jou uit het je helemaal eigen te maken.

Er is geen perfecte manier van Scrum toepassen.

Er is wel de toepassing die perfect bij jou en jouw business past.

Deze online training biedt je de informatie, stappen en inzichten om dit zelfstandig te doen!

Online training

Een business met structuur, overzicht en inzicht,
die perfect bij jou past.

Deze training bestaat uit 8 modules, met 27 video’s met een totale kijktijd van dik 2 uur.

Je ontvangt in deze training alle informatie, stappen en inzichten die Scrum jou biedt om te ondernemen op de manier die perfect bij jou past.

Als het bestelproces afgerond is en de betaling is voldaan, heb je direct toegang tot de training in de Online Academy van Arina Kuijpers Coaching.

Je volgt deze training in jouw eigen tijd en tempo.

Investering:

€47,-

Prijs exclusief 21% BTW

Of heb je vragen?

Plan dan een gratis Level Up check.

Jouw groei als female expert en het verstevigen van je expert positie, is een proces dat bestaat uit vele lagen, stappen, keuzes en acties. Je verliest hierin snel het overzicht.

Tijdens de Level Up check, een gratis en vrijblijvend online gesprek van 30 minuten, onderzoeken we samen vanuit jouw huidige positionering en aanbod welke acties er passen bij jouw Level Up.

Je ontvangt een aantal tips van mij hoe je hiermee kan starten en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen bij jouw Level Up.

Arina Kuijpers | Female Expert Coach draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches