Plannen vanuit flow met een planning
die perfect bij jou past

3 maanden programma | 13 juli t/m 23 oktober

Zonder frustraties en afleidingen,
vanuit flow en inspiratie,
een planning creëren die perfect bij jou past.

Voor vrouwelijke ondernemers met een missie, verhaal of talent.

De online training en het 3 maanden programma zijn 13 juli gestart.

Wil jij op de hoogte gehouden worden over de nieuwe startdatum.
Stuur me dan een mail op coach@arinakuijpers.nl

Plan je focus call binnen 48 uur (voor zaterdag 5 juli – 12:00 uur) en je ontvangt bij deelname aan het programma een persoonlijke coachsessie cadeau. Aanmelden voor het programma kan tot vrijdag 10 juli

  • Combineer jij ondernemen met andere prachtige tijdrovende bezigheid
  • Ben je ontevreden met de wijze waarop je nu plant
  • Wil jij teveel op één dag doen en plan je daardoor, in de hoop dat het toch lukt, je dag overvol
  • Heb je teveel ideeën, te weinig tijd, en kan je niet kiezen
  • Heb je een complexe planning met veel klanten en projecten
  • Start je regelmatig meerdere dingen tegelijk op die stranden wegens tijdgebrek
  • Heb je inmiddels een hele collectie half-affe plannen verzameld
A02a_480x720

Frustreert dit je?
Ben jij er klaar voor om het anders te gaan doen?

"Arina motiveert je en weet je door haar vragen weer op weg te helpen naar de volgende stappen die nodig zijn om je doel te behalen. Ze weet je heel helder uit te leggen hoe je jouw planning kunt gebruiken en motiveert je om het ook daadwerkelijk toe te passen. In Arina haar programma leerde ik plannen op te delen in behapbare tussenstapjes en zo naar mijn doel toe te werken. Zo werd het niet een groot iets waar ik tegen op keek en in mijn ogen onhaalbaar was, waardoor ik niet gemotiveerd was om er mee door te gaan."​
Lydia
Yoga- en meditatiedocent

Hé hallo mooie vrouw, ik ben Arina Kuijpers.

Met de inkt van mijn diploma net droog stapte ik naïef en vol dromen het ondernemerschap in. Ik leerde vallen en opstaan, hoog vliegen en veilig landen, en groeide van meisje naar business vrouw met inmiddels 12 jaar ervaring als ondernemer.

Ik ben business coach voor vrouwelijke ondernemers die zich in hun bedrijf laten afremmen door een gebrek aan focus, waardoor frustratie en afleidingen het realiseren van hun doelen in de weg staat.

Samen creëren we een planning die perfect past bij jou, en een aanbod waarin jij je ambities en missie tot in je tenen voelt.

DSC00284

Een planning die perfect past bij jouw situatie, je bedrijf, je leven, je ambities, je gewoontes en zelfs je gekkigheden. Een planning waarin al jouw acties en ideeën een eigen plek hebben, die jou doorlopend overzicht biedt en met jou meebeweegt wanneer omstandigheden dat vragen.

Een aanbod waarin jij je ambities en missie tot in je tenen voelt zodat jij met plezier en vanuit flow en inspiratie kan ondernemen. Door te schrappen ‘wat hoort’ en meer te doen wat voor jou goed voelt, kan de handrem eraf en ga je vol vertrouwen en met lef geweldige stappen zetten.

Alle mooie vrouwen

met wie ik werkte, wilden meer. Dat zijn mijn favorietjes, mijn lievelingsvrouwen om mee te werken. Ze hebben ambitie, kijken vooruit, hebben dromen die ze willen realiseren.

Ze hebben een missie, die ze graag willen delen.

Een verhaal, die ze aan iedereen willen vertellen.

Ze hebben een prachtig talent, die ze willen laten zien.

Deze vrouwen geloofden bij de start van hun traject dat ze het veel te druk hadden om ambitieus te zijn.

Ze ondernemen naast een baan, hebben twee bedrijven, studeren nog, willen er na schooltijd voor hun kinderen zijn, of ze willen ‘gewoon’ heel graag meerdere projecten tegelijk oppakken.

Ze waren al eens super enthousiast met hun ideeën gestart, maar verloren hun focus door gebrek aan overzicht.

Ze startten met 10 dingen tegelijk en bleven hangen met 10 geweldige ideeën die nooit af kwamen.

Gelukkig was ‘de droom’ te groot om hem los te laten en waren ze er klaar mee om zich te laten afremmen. 

We creëerden een planning waarin alle acties en ideeën een eigen plek kregen, die doorlopend overzicht bood en met ze mee kon bewegen wanneer omstandigheden dat vragen.

Creëer een planning die perfect past bij jou, zodat jij je missie kan delen, je verhaal kan vertellen en je talent kan laten zien.

Met het 3 maanden programma 'Plannen vanuit flow met een planning die perfect bij jou past'

Plan je focus call binnen 48 uur (voor zaterdag 5 juli – 12:00 uur) en je ontvangt bij deelname aan het programma een persoonlijke coachsessie cadeau.  

Aanmelden voor het programma kan tot vrijdag 10 juli

Ik leerde als projectmanager in de evenementen sector heel strak plannen, en toch ook ruimte te houden voor veranderingen

SONY DSC

Toen ik 12 jaar geleden startte als ondernemer in de evenementen sector werkte ik minimaal 60 uur in de week. Ik werkte van 9 tot 5 en soms ook nog die andere van 21:00 tot 5:00 uur. Dat vond ik toen allemaal heel normaal. Als ik een meerdaags evenement had, werkte ik soms tot 120 uur in de week. Een heel groot deel van die tijd was ik druk met het maken van planningen en draaiboeken.

Als projectmanager was ik dé partner voor creatieve chaoten en improviserende impulswerkers. Ik bood ze in het proces van idee naar uitvoering structuur en overzicht. Ik organiseerde publieksevenementen met 100.000 bezoekers, was manager van een kunstlocatie en produceerde onder andere een theatervoorstelling, filmfestival en een internationaal congres.

We plande toen alles in Excel. Draaiboeken van 399 rijen tot kolom ZZ waren geen uitzondering.

Er zat altijd tijdsdruk op de projecten, omdat het financiële plaatje vaak pas heel laat klopte. Strak plannen was noodzaak. Maar de meestal enorm creatieve opdrachtgever kwam ook regelmatig met nieuwe ideeën of wijzigingen aanzetten. De planning tot op de punt komma volgen, was onmogelijk. 

Inmiddels ben ik al hele tijd weg uit de evenementen wereld en niet meer actief als projectmanager, maar ik geniet nog elke dag van wat ik toen leerde. 

Ik ben en blijf een plan- en structuur junkie en als ondernemer altijd op zoek naar hoe ik mijzelf en mijn planner skills kan verbeter.

Toen de online management tool Trello op mij pad kwam, was ik direct verliefd.  Het bracht me de WAARMEE, maar ik was nog zoekende naar de HOE.

DSC09931

Toen ik mij ging verdiepen in planningsmethoden en -technieken uit het bedrijfsleven..

A04a_480x720

in eerste instantie uit nieuwsgierigheid en voor mijn eigen ontwikkeling, ontdekte ik allemaal geniale strategieën en methode.

Ik ben ze allemaal gaan gebruiken en ondernemers in mijn netwerk werden zo enthousiast van mijn verhalen, dat ik mijn kennis ging delen.

Dat wat die mannen in pak, in een kantoor 20 hoog, gebruiken breng ik jou. Aangepast voor zelfstandig ondernemers. Ik neem 12 jaar ondernemerservaring mee en bied jou de beste en slimste tools gecombineerd met project management structuren. 

Inmiddels is het creëren van een planning en aanbod die perfect bij mijn klanten passen, mijn expertise.

Het 3 maanden programma:
'Plannen vanuit flow met een planning die perfect bij jou past'
is voor jou als je:

Ondernemen combineert met andere prachtige tijdrovende bezigheid, zoals een baan, een gezin, een tweede bedrijf of je wil graag meer tijd voor een passie buiten je onderneming.

‘Slechte ervaringen’ hebt met plannen, of er erg tegenop ziet. Als dit de groei van je bedrijf in de weg staat en je voelt dat het anders mag. Je zoekt een fijne manier om te plannen.

Een complexe planning hebt, met veel klanten of veel diverse taken. Je werkt als assistent, content manager of aan veel projecten tegelijk.

Super creatief bent, constant nieuwe ideeën ziet en dit jou afleidt in het doorpakken. Samen maken we en planning die jou rust en helderheid geeft, mét genoeg creatieve vrijheid.

Je bedrijf ineens enorm in de lift zit, de hoeveelheid werk je benauwd en je een manier van plannen zoekt die je de rust geeft om te doen waar jij goed in bent.

 

Dit programma is voor jou als je zoveel mogelijk resultaat wil halen uit je tijd, op een fijne en leuke manier!

Plan je focus call binnen 48 uur (voor zaterdag 5 juli – 12:00 uur) en je ontvangt bij deelname aan het programma een persoonlijke coachsessie cadeau. Aanmelden voor het programma kan tot vrijdag 10 juli

3 maanden programma: Plannen vanuit flow met een planning die perfect bij jou past

Dit programma bestaat uit 3 onderdelen

13 t/m 26 juli
Online training - Een planning die perfect bij jou past, in Trello *

Deze online training bevat de informatie en stappen die jij nodig hebt om jouw eigen planning te creëren.

* Het is ook mogelijk alleen deel te nemen aan deze training. Deelname kost €137,- exclusief BTW

Je ontvangt

- Video’s met stap voor stap uitleg hoe jij jouw planning overzichtelijk in Trello inricht.
- Opdrachten om al jouw acties en ideeën een eigen plek te geven in jouw planning
- 2 Q&A sessies om al je Trello en planning vragen te stellen
- Dagelijkse support in de Online Training community

27 juli t/m 30 augustus
Summer break inspiratie

Speciale BONUS voor de zomerklanten

Je ontvangt

- 5 weken voor de start van het traject ontvang je al toegang tot de Plannen vanuit Flow Community.
- Met leuke dromen en doelen opdrachten die je deze zomermaand kan oppakken wanneer jij wil.

31 augustus t/m 25 oktober
Coach traject - Plannen vanuit Flow

Begin het nieuwe seizoen gemotiveerd met een planning die perfect bij jou past. Samen maken we er een fijne gewoonte van en ontvang je alle kennis en tools om je planning nog beter bij jou en je bedrijf te laten aansluiten.

Je ontvangt

- Kick off sessie om kennis te maken met je plannen vanuit flow buddies.
- 4 plan sessies om van plannen vanuit flow een fijne en inspirerende gewoonte te maken.
- 2 trainingen om jouw planning beter te laten aansluiten bij jouw natuurlijke ritme zodat plannen makkelijk wordt.
- 2 Q&A sessies waarin je mij al jouw vragen mag stellen.
- Dagelijkse business coaching in de Plannen vanuit Flow Community.

Plan je focus call binnen 48 uur (voor zaterdag 5 juli – 12:00 uur) en je ontvangt bij deelname aan het programma een persoonlijke coachsessie cadeau. Aanmelden voor het programma kan tot vrijdag 10 juli

"Ik ben Arina haar programma gaan volgen, omdat de vragen die ze stelde me prikkelde. Ze daagde me uit om groter te denken en meer mogelijkheden te zien. Ik ben nu bijna aan het einde van het programma en ik merk zo ontzettend veel verschil in mijn bedrijf. Ik heb zoveel meer structuur en ook een veel duidelijker doel. Ik heb nog steeds de vrijheid om te kunnen doen waar ik zin in heb, maar dan wel binnen een duidelijk kader en met een duidelijk doel. Ik werk nu met planningen die VOOR mij werken, in plaats van dat het extra werk geeft."
Desirée
Spreker, coach en schrijver over zelfliefde

De online training en het 3 maanden programma zijn 13 juli gestart.

Wil jij op de hoogte gehouden worden over de nieuwe startdatum.
Stuur me dan een mail op coach@arinakuijpers.nl

3 maanden programma: Plannen vanuit flow
met een planning die perfect bij jou past

13 juli t/m 23 oktober

[2 weken] Online training – Een planning die perfect bij jou past, in Trello *

[5 weken] BONUS – Summer break inspiratie

[8 weken] Coach traject – Plannen vanuit flow

Alles wat jij nodig hebt om een planning te creëren die perfect bij jou past:
– 11 online sessies (90 minuten)
– Online Academy met video’s en opdrachten
– Dagelijkse support en business coaching

€597,-

Start: maandag 13 juli
Aanmelden: mogelijk tot vrijdag 10 juli
Alle onderdelen in dit programma vinden online plaats
Prijzen exclusie BTW

In 2 termijn betalen is mogelijk. 
Je betaalt de eerste termijn vandaag, de tweede termijn halverwege het programma

* Wil je, zonder verdieping, de plansessies, trainingen en  business coaching, zelf aan de slag met je planning. Het is ook mogelijk alleen deel te nemen aan de online training – Een planning die perfect bij jou past, in Trello

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen